1. Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i Monri servisa, te obratno.

Fondacija Mozaik ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

2. Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih/ličnih podataka članova Startup studija, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o članovima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza, kao i da informišemo članove o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o članovima / korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenoj osobi kojoj su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi naši zaposlenici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

3. Uvjeti i način plaćanja članarine za coworking

Plaćanje na internetskoj stranici Startup studio kod odabira načina – “Plaćanje debitnom/kreditnom karticom ili Plaćanje Monri servisom” – vrši se u valuti koja je određena postavkama Monri servisa, preračunato iz BAM protuvrijednosti na dan plaćanja.

Startup studio je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti. Također, Startup studio je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili sedmične akcije, akcije za pojedinačne, neke i/ili za sve pakete članarina.

Neovisno od prethodne tačke ovih Općih uvjeta, sve članarine ostaju iste do kraja perioda za koji su plaćene odnosno po cijenama koje su vrijedile pri plaćanju iste.