U Startup studiju redovno održavamo događaje koji za cilj imaju olakšati poslovanje startup-a u regionu.

Besplatni poslovni savjeti

Svjetska banka kaže da je poslovanje u BiH drugo najkomplikovanije poslovanje u Evropi.
Zato smo za sve naše poduzetnice i poduzetnike, bez obzira da li se radi o malom ili velikom biznisu, pokrenuli zajednicu . Partneri zajednice su stotine biznisa i iskusnih stručnjaka koji mogu odgovoriti na sve teme poslovanja.

Zatraži poslovni savjet

Virtuelna adresa

Ukoliko ti je potreban prostor u Sarajevu, Banjaluci ili Bihaću u kojem možeš primati poštu ili u kojima možeš povremeno održavati poslovne sastanke, onda je ovaj servis idealan za tebe. Dodatno nudimo opcije registracije tvog startup d.o.o. na nekoj od naših ili adresa naših partnera.

KONTAKT ZA PONUDU

Računovodstvene usluge

Naš partner Agencija MaŠta, odjel računovodstva, nudi usluge računovodstva na daljinu. Koristi najsavremeniji pristup radu, tako da imaš 24/7 pristup podacima, a iz svog android mobitela možeš npr. lako generisati izlazne fakture. Ukoliko već koristiš neku od plaćenih usluga Startup studija, sve dok traje taj ugovor, možeš ostvariti popust od 10% na računovodstvene usluge u Agenciji MaŠta.

PONUDA RAČUNOVODSTVENIH USLUGA

Pravna podrška

Ukoliko si aplicirao ili aplicirala za opciju zajedničkog ulaganja, automatski ti je dodijeljena sva pravna pomoć koju trebaš. Naš pravni odjel će ti prije i pri registraciji pomoći sa svom dokumentacijom, statutom, notarom, internim aktima i sl. Nakon registracije zajedničkog d.o.o., pravna služba nastavlja podršku organima upravljanja i menadžmentu kroz različite odluke, akte, ugovore o radu, kupoprodajne ugovore i sl. Uglavnom, naša pravna služba je tu da ti pomogne da posluješ uspješno.

KONTAKTIRAJ PRAVNU SLUŽBU

Pristup povoljnim kreditima

Radimo sa više različitih banaka i konstantno tražimo kvalitetnije ponude za startup poduzetnike i poduzetnice. Obzirom na činjenicu da je za tek nastali startup gotovo nemoguće dobiti bilo kakav kredit, naš rad smo usmjerili u tom pravcu. Uskoro ćemo ponuditi kredite po komercijalnim uslovima za tek nastale firme bez obaveze kolaterala suvlasnika.

KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA

Edukativni sadržaji

Startup studio u svoje poslovanje je uključio redovna gostovanja profesionalaca iz različitih struka. Gostovanja snimamo i postavljamo na naš YouTube kanal.
LINK NA YOUTUBE KANAL
Dodatno, u zajednici www.lonac.pro redovno objavljujemo sadržaje i urneke dokumenata koji bi ti mogli pomoći.