Želiš prodavati preko interneta i treba ti pomoć?

Mozaik Startup studio je razvio sistem podrške i zajedno sa partnerima Monri Payment i OLX BiH nudi posebne popuste i pogodnosti za uspješniji početak tvog eCommerc kanala prodaje. Prijavi se za program podrške i saznaj sve što te zanima o ovoj temi.

Šta program podrške uključuje?

 • Edukacijsku radionicu na temu eCommerce poslovanja;
 • individualno savjetovanje i upute za tvoj biznis, po potrebi;
 • popuste na usluge Monri Payment i OLX BIH;
 • pristup različitim servisima i instrumentima za startupe koje nudi Startup studio (kapital, grant, kredit);
 • rad sa mentorima i mentoricama sa iskustvom u razvoju eCommerce poslovanja, po potrebi.

Želim pokrenuti vlastiti web shop, kakvu podršku mogu očekivati?

 • Ako već imaš web shop ili ga planiraš pokrenuti, Monri Payment će te podržati kroz besplatno korištenje usluge u trajanju od 6 mjeseci.
 • Monri Payment će osigurati besplatnu integraciju usluge sa tvojim web shopom.
 • Dobit ćeš i besplatnu savjetodavnu podršku da što jednostavnije i brže aktiviraš uslugu plaćanja na svom webshop-u. 
 • Dodatne funkcionalnosti na Monri platformi: PayByLink, Promotions Modul i Secure Vault i savjetovanje kako ih uspješno koristiti u svom poslovanju, nakon što aktiviraš uslugu plaćanja.
 • U saradnji sa OLX BIH osigurali smo popust do 50% na OLX webshopove. Ako se odlučiš za ovu opciju, možeš dobiti besplatno savjetovanje kako da na najkvalitetniji način predstaviš svoje proizvode (ili usluge) i uspješno prodaješ na najpopularnijoj eCommerce platformi u BiH. 

Nemam vlastiti web shop, kakvu podršku mogu očekivati?

Nemam vlastiti web shop, kakvu podršku mogu očekivati?

U saradnji sa OLX BIH osigurali smo popust do 50% na OLX webshopove. Ako se odlučiš za ovu opciju, možeš dobiti besplatno savjetovanje kako da na najkvalitetniji način predstaviš svoje proizvode (ili usluge) i uspješno prodaješ na najpopularnijoj eCommerce platformi u BiH. 

Ko će održati edukacijsku radionicu?

Mirsad svakodnevno pruža podršku malim biznisima da pronađu svoj put ka tržištu. Sa preko 15 godina iskustva u marketingu i preko 20 godina iskustva u prodaji, dijeli svoje iskustvo i pruža podršku mladim preduzetnicama i preduzetnicima u razvoju njihove poslovne ideje kao i plasmana njihovih proizvoda i usluga do krajnjeg kupca. Mirsad radi sa velikim brojem startupa u našoj zemlji upravo na integraciji e-commerce poslovanja kroz online shopove, društvene mreže i online platforme. Samo u prošloj godini radio je sa preko 30 malih biznisa i pomogao da počnu prodavati preko interneta. Iskustva nekih od njih možeš pročitati ispod.

Mirsad Beširević

Menadžer za razvoj biznisa u Startup studiju

Iskustva

 • Na samom početku djelovanja bh brenda Šapa LAB koji obuhvata dizajn, proizvodnju i prodaju multifunkcionalnog namještaja za ljubimce i ljude, u fazi kada smo pokrenuli i web shop, pomoć i podršku pružio nam je Startup studio koji je omogućio besplatno korištenje Monri platnog sistema za naš web shop (www.sapalab.ba) i na taj način nam dao vjetar u leđa na samom startu, kada je to i najpotrebnije svim malim biznisima.
  Alma Subašić
  O.D. Šapa LAB (Sarajevo)
 • U okviru eCommerce obuke po prvim put sam se upoznao sa ovim konceptom i principima poslovanja upotrebom ovakvog mehanizma. Svi učesnici imali su priliku da se detaljno upoznaju sa OLX i Monri platformom i njihovim mogućnostima. Meni, kao preduzetniku koji trenutno ima potrebu da promoviše svoje proizvode putem online platforme, OLX se učinio kao optimalna platforma za potrebe mog biznisa te smo pristupili osnivanju online trgovine na ovoj plarformi.  
  Igor Marković
  Titan d.o.o. (Banja Luka)
 • Značajna prednost eCommerce poslovanja kako za poduzetnike, tako i za korisnike je to što ovaj vid prodaje otvara vrata prema globalnom tržištu. Posebno smo zahvalni na odobrenom gratis periodu korištenja Monri platforme u trajanju od 6 mjeseci. Zaista ovakav vid doprinosa je od velikog značaja za naše malo kreativno preduzeće. Također, zahvaljujemo se gospodinu Beširević Mirsadu iz Startup studija i Gazibegović Orhanu iz Monri Payment na jasnim uputama, savjetima i podršci.   
  Irma Tica-Alić
  Veles d.o.o. (Sarajevo)

Želim podršku za razvoj e-commerce poslovanja